Hey Ladies, Anda Ada Masalah Jerawat Berbatu-Batu, Jeragat Bertingkat-Tingkat atau Tona Kulit Kusam Tak Sekata Macam Peta? Tak Mahu Lagi Ada Yang Meneka Anda Lebih Tua Dari Usia Sebenar?

Rahsia Kulit FLAWLESS SEBENAR Secara Natural dan Selamat Agar Anda Kekal Berseri-Seri Sepanjang Usia Sehinggakan Si Dia Tak Jemu Memandang Bakal DIBONGKAR!

Feature

As Salam Jelitawan

Saya faham, sebagai wanita kita semua mementingkan kecantikan. Seboleh-bolehnya nak tampil cantik dan flawless sepanjang masa. Dan kerana nak cantik lah, kita berjodoh disini.

Sebagai seorang yang mempunyai background kira-kira 10 tahun dalam bidang nursing, saya memang mementingkan penggunaan produk kecantikan yang bukan sahaja natural, halal, malah dijamin selamat.

Kadang-kadang naik bosan pun ada melihat lambakan produk dipasaran. Dah la mahal, tak berkesan, lebih teruk lagi, ia MEMBAHAYAKAN kulit. Banyak pula HYPE semata-mata nak melariskan produk. Tak patut betul!

Tak mahu lebih ramai lagi wanita menjadi mangsa, saya nekad untuk mencari penyelesaian. Kini saya dah jumpa RAHSIA KULIT FLAWLESS! Sebentar lagi akan saya kongsikan dengan anda. Teruskan membaca ya.

KENAPA ANDA PERLU TAHU RAHSIA KULIT FLAWLESS?

Apabila orang pandang kita, salah satu perkara pertama yang orang akan perasan ialah kulit kita. Bak kata orang putih;

First impression is everything and you only have a few seconds to make a good one!

Kalaulah anda berkulit cerah, bersih dan awet muda, of course lah anda akan tampil lebih confident, malah anda sendiri pun akan rasa lebih confident. Kulit kita ni sangat lembut sifatnya, delicate, ia bertindak-balas paling awesome dengan bahan-bahan semulajadi.

Sebab itulah, nenek-moyang kita banyak petua menggunakan bermacam-macam bahan semulajadi dan simple, kat dapur pun boleh dapat. Dari buah-buahan, sayur-sayuran, daun-daun herba, rempah-ratus, telur, air beras, madu dan macam-macam lagi. Hanya kita ni yang tak berapa rajin nak amalkan. Semua nak mudah jer!

Bukan macam pinggan-mangkuk yer yunk.. boleh dicuci dan disental-sental sesuka hati dengan macam-macam chemicals. Oh dear! Kesian kat kulit!

Hakikatnya, itulah yang terdapat dalam banyak produk kecantikan di luar sana yang majoritinya tinggi bahan terlarang yang berbahaya sehingga menyebabkan kulit anda menggelupas, memedih dan menipis.

Itu yang timbul macam-macam masalah seperti jerawat berbatu-batu, jeragat bertingkat-tingkat, tona tak sekata macam peta, kulit kusam tak bermaya dan macam-macam lagi.

STOP NOW! Jangan seksa kulit anda lagi sehingga anda benar-benar hadam apakah RAHSIA SEBENAR KULIT FLAWLESS!

Adakah anda termasuk dalam golongan ini?

  • indah khabar dari rupa

    Bosan asyik beli dan beli lagi produk skin care yang hanya indah khabar dari rupa.

  • pelbagai masalah kulit wajah

    Anda ada masalah kulit seperti jerawat berbatu-batu, jeragat bertingkat-tingkat, tona tak sekata macam peta, kulit kusam tak bermaya dan pelbagai masalah kulit wajah!

  • natural, 100% organic, halal

    Anda tercari-cari produk skin care yang lebih natural, 100% organic, halal, tanpa penggelupasan dan dijamin selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit.

  • tambat hati yang TERSAYANG

    Anda nak tambat hati yang TERSAYANG tapi tak mampu nak pergi SPA setiap minggu.. Boleh KOPAK Cik Abang!

  • TAK NAK kelihatan lebih TUA

    Anda TAK NAK kelihatan lebih TUA dari USIA. Nak maintain AWET MUDA gitew!

Kalau anda jawab YA kepada salah satu situasi di atas, maka anda berada di tempat yang betul

Sebelum kita teruskan, apakata kita berkenalan lebih dekat lagi. Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta!

Siapa Saya?

Nama diberi, Azura Abas. Saya merupakan Pengasas Camellya Gold Beauty Care. Sejak dari dulu lagi saya sangat mementingkan penjagaan wajah yang bersifat natural based atau semulajadi. Alhamdulillah, di usia 30 tahun kecantikan dan kesihatan kulit wajah masih terpelihara.

Tambahan pula, saya pernah berkhidmat di bidang nursing dan berpengalaman kira-kira 10 tahun sebagai nurse pakar di bahagian medical, surgical, dan renal dialysis di hospital pakar terkemuka di bandar Johor Bharu. So, penampilan mesti dijaga, kalau tidak, pesakit bertambah sakit bila tengok nurse serabai.

Sepanjang perkhidmatan, saya turut didedahkan kepada pelbagai jenis penyakit. Pada masa yang sama, saya menyambung pelajaran di peringkat Bachelor of Nursing dan ditugaskan membuat research dan thesis berkaitan SKIN CANCER.

Pengasas Camellya Gold - Azura Abas


Dari situlah saya membuka mata, saya seolah-olah di terjaga dari mimpi bila mengetahui terdapat banyak kes-kes wanita yang mengalami masalah kulit yang teruk kesan dari penggunaan produk kecantikan yang salah.

Puncanya, orang kita ni ramai yang terlalu OBSES NAK CANTIK sehinggakan mereka mencuba apa sahaja produk kecantikan secara membuta-tuli. Anda perlu tahu, bahan kimia seperti hydroquinone, mercury, tetraquinone dan steroids tersangat merbahaya untuk kulit.

Memanglah ia menjanjikan kesan seawal 24 jam, 3 hari dan sebagainya, tapi, sanggupkah anda jeopardize kesihatan kulit untuk kecantikan sementara? Anda nak ker kalau…

  • MENIPIS & TAK SEKATA

    Kulit semakin MENIPIS dan tona TAK SEKATA!

  • JERAGAT KEKAL

    Muncul JERAGAT KEKAL kat muka!

  • TERSUMBAT & JERAWAT

    Pori-pori TERSUMBAT dan akibatkan masalah JERAWAT!

  • PARUT

    Muncul PARUT pada kulit!

  • MASALAH HATI & KIDNEYS

    Masalah HATI, KIDNEYS dan juga ORGAN DALAMAN LAIN!

  • KANSER KULIT

    Risiko KANSER KULIT!

MasyaAllah, anda ibarat sedang pakai "CLOROX" di wajah setiap hari, kulit semakin hari semakin menipis. Kesannya apabila anda berhenti memakai produk tersebut, anda akan dapati jerawat timbul dengan banyaknya atau bintik hitam yang ketara di wajah. Ini disebabkan tindakbalas bahan-bahan kimia di lapisan kulit anda.

Jadi, atas kesedaran yang tinggi dan tujuan untuk membantu lebih ramai wanita lebih PEKA kepada kesihatan kulit dan TIDAK OBSES UNTUK CANTIK SEMATA-MATA, saya bertekad untuk mengeluarkan produk skin care sendiri yang berkonsepkan 100% organic, natural, halal dan selamat agar kita semua terhindar dari sebarang kemudaratan.

Orang kata, kalau nak jual sesuatu kita kena cuba dulu, ye tak? Memang saya jadikan diri saya eksperimen Camellya Gold, hasilnya tak mengecewakan!

Alhamdulillah, walaupun usia menginjak ke 3 series, tapi kulit yang dulunya kusam kini dah glowing-mowing, dulu kering sekarang dah lembap dan gebu dan tidak lagi sensitif, segar dan cerah sekata secara semulajadi.

Saya sangat happy dengan perubahan kulit saya. Sebab itulah saya nak kongsikan kebaikan Camellya Gold Premium, A Perfect Natural Skin Care dengan anda semua!

Semoga Bermanfaat!

~Azura Abas
CEO, Camellya Gold

Inilah RAHSIA KULIT FLAWLESS yang sebenar…

Memperkenalkan...

CAMELLYA GOLD A PERFECT NATURAL SKIN CARE


Feature

Rahsia sebenar KULIT FLAWLESS terdapat dalam Camellya Gold. Mengandungi gabungan Triple Stem Cell dari PhytoCellTec Swiss Apple, Alp Rose dan Symphytum serta bahan-bahan semulajadi seperti Daun Sireh, Tea Tree Oil, Virgin Coconut Oil, Vitamin E yang terbukti secara saintifik berkesan dalam memastikan kulit wajah bebas cela, kekal sihat dan awet muda.

Camellya Gold memberikan rawatan, nutrient dan vitamin yang diperlukan setiap lapisan kulit agar impak kulit sihat terzahir dari dalam sehingga ke permukaan wajah anda secara natural dan selamat.

ADA APA DENGAN CAMELLYA GOLD

Set Kecantikan Camellya Gold didatangkan khusus dengan 4 komponen utama iaitu:

Feature

1. Deep Action Facial Cleanser

Membersih dan melembutkan kulit, Menghalus dna melicinkan kulit muka, Membantu menghilangkan jerawat dan kedutan kulit & Menjadikan kulit lebih berseri dan bermaya.

Feature

2. Whitening & Moisturizing Toner

Menutup liang-liang roma pada wajah, Menapis kekotoran, Menjadikan tekstur kulit lebih licin, Menghilangkan bekas jerawat dan sel-sel kulit muka yang telah mati & Menyegarkan kulit muka.

Feature

3. Day Perfection Cream (SPF 30)

Melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB, Mengurangkan garis-garis halus, Mengekalkan kelembapan kulit wajah dan bertindak sebagai alas bedak, Menjadikan warna kulit sekata dan berseri, Sesuai untuk semua jenis kulit.

Feature

4. Night Cream Treatment

Melembapkan wajah, Mengecilkan pori-pori, Mengembalikan keremajaan kulit, Anti-kedutan, Mecerahkan wajah, Mengurangkan jerawat dan jeragat & Mengurangkan pigmentasi.



Cantik, Sihat dan Selamat

Dengan menggunakan produk keluaran Camellya Gold Beauty Care, anda bukan sahaja Tampil Cantik, malah sihat dan selamat tanpa sebarang perasaan was-was. Konsep kami di Camellya Gold memberikan rawatan ,dan vitamin pada setiap lapisan kulit anda, agar memberikan impak yang sihat dari dalam sehingga ke luar wajah anda.

  • 100% Bahan Organik & Semulajadi

    Camellya Gold menggunakan 100% bahan Organik & bahan Semulajadi yang bertaraf premium antarabangsa.Extract Rose oil serta Green Double Stem cell di import khas dari PERANCIS, yang di rumus khas di dalam set Advanced kami " Camellya Gold Premium"

  • Jaminan Kualiti Premium

    Produk Bumiputra, Bersih, Halal, Suci & Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.Dari kilang bertaraf GMP serta kualiti product teknologi Antarabangsa.

Feature

Triple Stem Cell Action dalam Camellya Gold

Kenapa Stem Cell Penting Untuk Kulit?



Kulit merupakan organ terbesar badan kita dan ia sering terdedah kepada kerosakan tak kira lah dari penggunaan sabun, pencuci muka, mahupun geseran dengan pakaian yang kita pakai sehari-hari ataupun sinaran matahari, walaupun kita tak berasa sakit.

Disebabkan itulah, lapisan epidermis kulit melalui proses pembaharuan atau penggantian sepanajang masa untuk memastikan kulit berada pada tahap terbaik. Apatah lagi jika anda terluka atau cedera, kulit bekerja keras untuk memulihkan luka tersebut agar ia boleh terus melindungi tubuh badan anda.

Stem cell lah yang bertanggungjawab menjadikan proses pembaharuan, penggantian dan pemulihan sel berlaku dengan baik. Pada kulit kita terdapat tiga jenis stem cell iaitu:

  • Epidermal stem cell

    Untuk pembaharuan sel kulit setiap hari.

  • Hair follicle stem cell

    Untuk pembaharuan folikel rambut secara berterusan.

  • Melanocyte stem cell

    Untuk penghasilan pigmen melanin, penting untuk pigmentasi kulit dan folikel rambut

Fungsi PhytoCellTec Triple Stem Cell dalam Set Kecantikan Camellya Gold

Alp Rose Stem Cell

PhytoCellTec Rhododendron Ferrugineum (Alp Rose) Stem Cell

 

  • Kekeringan dan Tekanan Cuaca

    Melindungi sel kulit dari kekeringan dan tekanan cuaca.

  • Melambatkan Penuaan & Kulit Anjal

    Melindungi stem sel kulit yang penting, agar proses penuaan dilambatkan dan kulit kelihatan lebih muda dan anjal.

PhytoCellTec Symphytum Officinale Stem Cell

 

  • Melindungi epidermal stem cell

    Melindungi epidermal stem cell agar kekal produktif menghasilkan sel-sel baru bagi mengelakkan proses penuaan.

  • Kulit Lembut, Gebu & Sekata

    Menjadikan kulit lebih lembut, gebu dan tona sekata.

Feature
Green Swiss Apple Stem Cell

PhytoCellTec Malus Domestica (Green Swiss Apple) Stem Cell

 

  • Meningkatkan vitality stem sel & melindunginya.

    Meningkatkan vitality stem sel kulit dan melindunginya dari kerosakan akibat tekanan persekitaran dan cuaca.

  • Melambatkan proses penuaan

    Melambatkan proses penuaan, kulit kelihatan lebih muda, anjal dan berseri.

LAGI KEBAIKAN SEMULAJADI DALAM CAMELLYA GOLD

Daun Sireh

Daun Sireh

 

  • Menghaluskan Kulit

    Menghaluskan kulit wajah yang kasar.

  • Mencegah Jerawat

    Mencegah dan menghilangkan jerawat

  • Kulit Berminyak

    Mengatasi kulit berminyak

  • Mencerahkan Kulit

    Mencerahkan kulit wajah yang kusam

Minyak Tea Tree

 

  • Membersihkan dan meyamarkan bintik hitam

    Membersihkan dan meyamarkan bintik hitam pada kulit akibat noda dan sel kulit mati.

  • Meregenerasi sel kulit wajah

    Meregenerasi sel kulit wajah.

  • Mengurangkan kesan sun burn

    Mengurangkan kesan sun burn.

  • Merawat dan mencegah jerawat

    Merawat dan mencegah jerawat (Bertindak sebagai antiseptic, antibacterial, antivirus).

  • Melembabkan kulit

    Melembabkan kulit.

  • menyejuk dan mendinginkan wajah

    Membantu menyejuk dan mendinginkan wajah.

Minyak Tea Tree
Feature

Minyak Kelapa Dara

 

  • Perisai Sinaran UV

    Perisai tambahan terhadap sinaran UV.

  • Menghalang jangkitan kuman

    Menghalang jangkitan kuman.

  • Pembentukan sel-sel baru

    Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru.

  • Vitamin untuk kulit

    Bertindak sebagai vitamin untuk kulit.

  • Menghalang pembentukan radikal bebas

    Menghalang pembentukan radikal bebas.

  • Antibacteria, antifungus serta antivirus

    Antibacteria, antifungus serta antivirus.

  • Melembabkan kulit

    Melembabkan kulit.

Vitamin E

 

  • Merawat masalah kulit

    Merawat masalah kulit.

  • Memudarkan parut

    Memudarkan parut.

  • Meningkatkan kesihatan kulit

    Meningkatkan kesihatan kulit.

  • Melambatkan penuaan

    Melambatkan penuaan.

Feature

Wow! Banyaknya kebaikan dan khasiat dalam Camellya Gold!

Diperbuat di kilang bertaraf GMP dan lagi BEST, setiap satu komponen Set Camellya Gold diluluskan KKM!

  • DEEP ACTION CLEANSER 6OMLS (NOT 150103956k)
  • MOISTURIZER & WHITENING TONER 30MLS (NOT150103957K)
  • PERFECTION DAY CREAM 10GRM (NOT 150103955K)
  • NIGHT CREAM TREATMENT 10GRM (NOT 150103954K)

So, anda tak perlu risau, DIJAMIN SELAMAT!

Apa Kata Mereka Yang Telah Mencuba?

Apa kata pelanggan-pelanggan Yang Telah Mencuba Camellya Gold.

Kalau Anda Lepaskan Peluang Ni.. Apa Akan Jadi?

Kulit anda akan licin dan gebu dengan sendiri? Magik tuu..
Anda boleh dapat kulit FLAWLESS idaman anda?
Pasti jawapannya NO...TIDAK!
So, buat tindakan SEKARANG! Lihat diri anda yang baru!

Macam Mana Agaknya Perasaan Anda Bila..



Pelaburan Yang Berbaloi-baloi…

Berapa agaknya anda SANGGUP LABURKAN untuk mendapatkan kulit FLAWLESS bak PUTERI yang diidam-idamkan selama ini?

1 Set Camellya Gold

1 Set Camellya Gold
  • Set Produk Camellya Gold Premium
    1
  • Penghantaran rm 9
  • Keahlian Ejen Dropship PERCUMA
  • Percuma Join Team Camellya
  • Special tips kecantikkan
  • Special gift
RM 159.00

Set Ejen Camellya Gold

10 Camellya Gold
  • Set Produk Camellya Gold Premium
    10
  • Penghantaran mengikut berat
  • Keahlian Ejen Rm 35 seumur hidup
  • Free gift istimewa
  • Diskaun 30%
  • 50 flyers PERCUMA
RM 1035.00

Set Mini Stokis

30 set Camellya Gold
  • Set Produk Camellya Gold Premium
    30
  • Penghantaran Mengikut Berat
  • Keahlian Stokis Rm 35 seumur hidup
  • Hadiah Istimewa free Gold Serum, T shirt camellya gold
  • Diskaun 40%
  • 50 Flyers percuma dan 1 Banting percuma
RM2735.00

Opss..Tunggu, Ada Lagi..

BONUS! Kos Penghantaran adalah PERCUMA!

Rugi Kalau Tak Dapatkan Camellya Gold Yang AWESOME Ni Sebab…

#1 Kulit Flawless Dalam Genggaman!

Berapa lama lagi anda nak terperangkap dengan masalah kulit yang membelenggu? Camellya Gold adalah PAKAR dalam membantu menyelesaikan masalah kulit anda dengan teknologi Triple Stem Cell dan khasiat ramuan semulajadi yang terbukti! Dengannya, kulit lebih cerah, muda dan cantik bak puteri!

#2 Berkesan, terbukti secara saintifik!

Anda sudah baca testimony customer kami yang berpuas-hati bukan? Camellya Gold memang terbukti berkesan! Rahsianya terletak pada inovasi gabungan Triple Stem Cell dan bahan alami yang telah dibuktikan secara saintifik! Dapatkan kulit yang gebu, mulus dan cerah sempurna dan bebas cela dengan sentuhan Camellya Gold!

#3 Halal dan Selamat Digunakan!

Ini adalah kriteria utama Camellya Gold, hanya yang terbaik untuk anda. Tak perlu RAGU dengan Produk Camellya Gold kerana ianya terbukti selamat dan berkesan secara saintifik! Gunakan dengan hati dan minda yang tenang, KKM dah SAHkan! Setiap satu komponen dalam Set Camellya Gold mendapat kelulusan KKM! Tiada was-was!



Tonton Video Camellya Gold

Tips Kecantikan oleh Pengasas Camellya Gold.

Anda Tiada Sebarang Risiko…

Jika anda membuat pesanan SEKARANG, anda akan dilindungi dengan Jaminan Pulangan Wang Selama 30 Hari.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan keberkesanan produk ini, saya akan kembalikan semua wang anda di dalam tempoh 30 hari setelah anda mencubanya.

Jadi tiada sebarang risiko untuk anda membuat tempahan segera!

Saya tak pasti jika BONUS diatas masih akan berikan esok. Lebih baik anda bertindak SEKARANG!

FAQ Camellya Gold

1. Berkesan ke Set Camellya Gold ni?

Yup. Memang terbukti berkesan secara saintifik. Walaubagaimanapun, tindak-balas bergantung kepada individu. Boleh rujuk testimonial pelanggan kami yang berpuas hati.

2. Ada jaminan pulangan wang tak ?

Jaminan pulangan wang dalam masa 30 hari atau 1 set habis pakai.

3. Selamat ke guna Set Camellya Gold ni?

Tak perlu risau Sis. Insya Allah Camellya Gold terbukti selamat. Kami berdaftar dengan KKM seperti berikut:

 DEEP ACTION CLEANSER 6OMLS ( NOT 150103956K)
 MOISTURIZER & WHITENING TONER 30MLS ( NOT150103957K)
 PERFECTION DAY CREAM 10GRM (NOT 150103955K)
 NIGHT CREAM TREATMENT 10GRM (NOT 150103954K)

4. Macam mana cara penggunaan Set Camellya Gold ni?

Mudah saja Sis. Anda hanya perlu mulakan dengan mencuci muka dengan Deep Action Cleanser Camellya. Kemudian diikuti dengan penggunaan Moisturising & Whitening Toner. Untuk penggunaan waktu siang, penggunaan toner disusuli dengan sapuan Perfection Day Cream, jika waktu malam pula, boleh la sapu Night Cream Treatment pada wajah anda. Seeloknya, sapuan dilakukan dengan urutan ke atas. InsyaAllah hasilnya pasti menakjubkan.

5. Apa beza Set Camellya Gold dengan produk kecantikan yang ada dipasaran sekarang?

Produk Camellya Gold tidak mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya, ianya 100% organik. Ia dirumuskan dengan inovasi gabungan Triple Stem Cell (Swiss Apple, Alp Rose & Symphytum) dan bahan semulajadi seperti daun sireh, minyak tea tree, minyak kelapa dara dan vitamin E yang telah terbukti berkesan dan selamat.

Produk Camellya Gold sesuai untuk semua jenis kulit dan insyaAllah boleh membantu anda merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata, juga untuk mencerahkan, melicinkan dan melembabkan kulit.

Setiap satu komponen Set Camellya Gold mendapat kelulusan KKM dan merupakan produk Muslim Bumiputera serta dikilangkan di kilang bertaraf GMP. Jadi, tak perlu was-was menggunakannya.

Kami Bersedia Membantu Anda

Dapatkan Khidmat Nasihat & Tips Secara Percuma!

Anda perlukan bantuan? Hubungi kami sekarang!

Hubungi Kami
Your message has been sent successfully.
E-mail must be valid and message must be longer than 1 character.

RUANGAN EJEN

Akses Ruangan Ejen